4.15.2021

Arbor Lodge Neighborhood Association Public Meeting: Thursday April 15th, 7pm-8:30pm

 Please join us over Zoom for our monthly meeting on

Thursday April 15th from 7-8:30pm | (informal time from 6:30-7pm)

We are looking for one At-Large Board Member! Do you have ideas about how your neighborhood could thrive? Have you ever wondered, why don't we do (great idea here)? If so, join your Arbor Lodge Neighborhood Association! There is one open At Large seat on the Board. Elections for this position will be held Thursday, April 15, at our monthly meeting, see meeting details below. No experience necessary.

We are especially looking for youth, members of the BIPOC community, renters and business owners. Even if you do not want to run for an At Large Board position, join us at the meeting and share your ideas!

What is required of an At Large Board member???
  • Attendance at meetings
  • Sharing your ideas
  • Leading a committee of your choice, if you want
  • Other elected positions take care of all the other stuff like minutes, treasurer, reports, etc.

Click here to join: https://us02web.zoom.us/j/83074282121

Meeting ID: 830 7428 2121

Dial by your location
+1 669 900 6833 US (San Jose)
+1 253 215 8782 US (Tacoma)
+1 346 248 7799 US (Houston)
+1 408 638 0968 US (San Jose)
+1 312 626 6799 US (Chicago)
+1 646 876 9923 US (New York)
+1 301 715 8592 US (Washington D.C)
Find your local number: https://us02web.zoom.us/u/kcvAKuzslZ
--

4/15/2021 ALNA Agenda:
  • 6:30pm Zoom meeting opens – INFORMAL (30 minutes)
----Official Meeting-----
  • 7:00pm PBOT: Columbia Lombard Mobility Plan / North Portland in Motion / Slow Streets (20 minutes - 10 minute presentation + 10 minute questions) – Bryan Poole / Scott Cohen
  • 7:20pm Introductions (9 minutes)
  • 7:29pm Reading / Ground rules (1 minute)
  • 7:30pm Solidarity with AAPI Community (10 minutes)
  • 7:40pm Election At-Large Board Member (5 minutes)
  • 7:45pm Arbor Lodge Delitter (5 minutes)
  • 7:50pm Breakout Room with Prompt (10 minute breakout room, 10 minute report out)
  • 8:10pm Summer Clean-up Stuff Exchange and Dumpsters (10 minutes)
  • 8:20pm Committee / Board Updates (10 minutes)
    • Chair
    • Treasurer
    • Transportation
    • Land Use
    • Clean Air
    • Tree Team
    • Parks
    • Neighborhood Emergency Team
    • Outreach / communication
    • Other announcements
  • 8:30pm End of meeting

No comments:

Post a Comment